Hard- en softdrugs gevonden na controle scoteraar

Donderdagmorgen rond 05.00 uur heeft de politie in Nieuwegein twee personen staandegehouden die verschillende soorten soft- en harddrugs in het bezit hadden. De politie trof het tweetal toevallig aan. De scooteraar en zijn passagier vielen in Parkhout op, omdat ze volledig donker waren gekleed en een capuchon droegen. De politie had eerder in de nacht met een inbraak te maken en wilde van dit tweetal weten of ze er iets van zouden weten.

Bij het zien van de agenten vluchtte het tweetal weg. Na een korte achtervolging kon de politie hen in de kraag vatten. De bestuurder deed moeilijk toen de politie de scooter wilde controleren. De bestuurder moest meewerken en bij het openen van de buddyseat ontdekten de agenten hierin de soorten soft- en harddrugs. Naast dit vonden ze ook nog één paar werkhandschoenen. Mogelijk zijn deze gebruikt tijdens een inbraak dus zijn ze in beslag genomen. Met de passagier was niets aan de hand en werd weggestuurd.

De bestuurder kreeg meerdere bekeuringen en later bleek ook dat deze te veel had gedronken. Het onderzoek naar de drugs, de inbraak en de technische staat van de scooter lopen nog.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk