Doe mee aan NLDoet op 10 en/of 11 maart 2017

Kent u een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit?  Of hebt u zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet. Elk jaar steken hiervoor vele maatschappelijk betrokken mensen de handen uit de mouwen. En ze maken er heel veel mensen blij mee. Het gaat hier om de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. NLDoet wordt dit jaar gehouden op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.

Samen aan de slag
Op vele plekken in Nieuwegein zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of een speeltuin. Een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten. Je vindt alle klussen op www.nldoet.nl. Er zit vast en zeker een klus tussen die u samen met collega’s, familie, sportclub enz. voor een dag(deel) kunt doen. U kunt u opgeven via www.nldoet.nl.

Samen voor Nieuwegein
Al enkele jaren vervult Samen voor Nieuwegein een belangrijke rol bij het stimuleren van NLdoet in Nieuwegein. De gemeente Nieuwegein vindt het belangrijk dat NLdoet extra onder de aandacht wordt gebracht en de organisaties die meedoen worden ondersteund. Daarom krijgt Samen voor Nieuwegein een subsidie om die rol te vervullen. De gemeente doet dat niet alleen maar werkt hierbij intensief samen met welzijnsorganisatie MOvactor.

Vrijwillige inzet
Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. In 2016 werden 9226 klussen geklaard in heel Nederland. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van dit fonds. De Nationale Postcodeloterij steunt dit bijzondere initiatief met een extra bijdrage.

Meer informatie
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLDoet activiteit kunt u  terecht op www.nldoet.nl

Enklele jaren geleden kwam het Koningshuis tijdens NLDoet een handje helpen op Bouwspeeltuin Jeugdland in Nieuwegein zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren