Grootste kampeerwinkel Duitsland komt naar Nieuwegein

De Duitse Fritz Berger-kampeershop opent op 28 maart haar eerste Nederlandse filiaal aan de Industrieweg 8a in Nieuwegein. De kampeershop wordt gevestigd in de showroom van CamperHart en wordt die dag feestelijk geopend.

Berger is Duitslands grootste kampeerartikelen-keten. Zij won in 2014 voor het vijfde jaar op rij de Pro Mobil award voor ‘Beste kampeerartikelenmerk’.

CamperHart is sinds enkele maanden gevestigd op bedrijventerrein De Wiers in Nieuwegein. Met de opening van deze shop bij CamperHart beschikt kampeer minnend Nederland over een 300 vierkante meter groot filiaal van deze winkel in kampeerartikelen. De shop heeft een uitgebreid assortiment, van kooktoestel tot voortent. Speciaal voor de opening zijn er aantrekkelijke openingskortingen tot 60% en voor elke klant een kampeer-cadeau.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren