Laatste dagen om mee te doen met prijsvraag voor gesigneerde boek ‘Het CARPA Complot’ van de Nieuwegeinse Heleen van den Hoven

Na jaren van schrijven, vormgeven en zelf publiceren, maakt Heleen van den Hoven uit Nieuwegein deze zomer haar officiële thriller-debuut ‘Het CARPA Complot’ bij uitgeverij De Crime Compagnie. Het boek gaat over een complot om de waterkeringen in Nederland te saboteren, en over de mensen die dat willen voorkomen. Doordat Heleen graag grondig research doet — ze las tientallen openbare rapporten en bezocht veel waterwerken — komt het boek dicht bij de realiteit. Dat dacht ook Rijkswaterstaat, die daarom de eerder geplande boekpresentatie afgelaste, waardoor Heleen uit moest wijken naar Culemborg. Doe mee met deze prijsvraag en maak kans op één van de twee gesigneerde boeken die wij weggeven.

Sinds Heleen twintig jaar geleden haar eerste kinderboeken publiceerde stond ze niet stil. Toen haar kinderen op de Vroonesteinschool zaten, en het gebouw bij een brand beschadigd raakte, maakte ze met illustrator Liesbeth Louws het boek De Troonladder, dat door de gemeente werd aangekocht om aan de gedupeerde leerlingen te geven.

Ze won enkele prijzen, waaronder vorig jaar die voor de Nationale Voorleeslunch, met het verhaal Pakketdienst, dat ze zelf in bibliotheek De Tweede Verdieping mocht voorlezen. Ook Het CARPA Complot is het resultaat van een schrijfwedstrijd.

De laatste jaren schrijft Heleen voor volwassenen en jong volwassenen, hoewel ze niet uitsluit dat er nog een kinderboek zal verschijnen. ‘Er liggen nog zoveel mooie ideeën’ aldus Heleen van den Hoven.

Meedoen met de prijsvraag kan tot zondag 28 juli aanstaande. Uit alle goede inzendingen trekt de hoofdredacteur twee winnaars die ieder een boek zullen ontvangen van de Nieuwegeinse Heleen van den Hoven, gesigneerd en wel! Ga hier naar de prijsvraag en geef de goede antwoorden.

Heleen van den Hoven bij de Beatrixsluis in Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren