‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Wat was het heet de afgelopen dagen. Er werd flink verkoeling gezocht en de airco’s hebben volop gedraaid. We hebben het weer overleefd! Toch ging er weer een waarschuwing van het waterbedrijf uit: wees zuinig met het water, dan kunnen we er allemaal van genieten. Toch vertelde een collega van mij over een prachtoplossing van een klant. Helaas was die geniale inval van korte duur, toen bleek dat de inhoud van een zwembadje gelijk blijft, of je nu een waterbesparende sproeikop gebruikt of niet…. Ach, het hart zat op de goede plaats!’

PS. Vergeet je de Pen-i-wedstrijd niet? Tot 5 september kun je de strips bij pen.nl winnen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk