Boekenfestijn in de Beursfabriek

Nieuwegein maakt zich weer op voor de ontvangst van het Boekenfestijn. Van donderdag 1 tot en met zondag 4 maart is het Boekenfestijn weer in de Beursfabriek Nieuwegein. U kunt vier dagen terecht voor het grootste en breedste boekenassortiment van Nederland. Gratis toegang en gratis parkeren!

Assortiment
Het Boekenfestijn reist al 35 jaar door Nederland en België, achttien keer per jaar in een andere stad. U vindt hier een breed assortiment met duizenden nieuwe titels, waaronder veel titels van bekende schrijvers zoals Linda van Rijn, Karen Slaughter, Stephen King, Nicci French, Nora Roberts, Santa Montefiore, Daniëlle Steel en John Boyne. Er komen 10 trailers vol met boeken en aanverwante artikelen vanuit Numansdorp naar Nieuwegein en wanneer dit niet voldoende blijkt te zijn komt er in het weekend nog een volle, extra trailer om uitverkochte titels aan te vullen.

Het assortiment is in categorieën ingedeeld zoals Culinair, Geschiedenis, Stripboeken, Thrillers en Romans. In de hal vindt u ook hobby-, varia- en cadeauartikelen.

Als u op zoek bent naar een bepaalde titel kunt u met al uw vragen bij de Informatiebalie in de zaalterecht. De medewerkers van het Boekenfestijn helpen u graag verder.

Verrassend veel voordeel
Het Boekenfestijn in Nieuwegein trekt jaarlijks meer dan 15.000 boekenliefhebbers. Naast het grote en brede assortiment komen zij voor de voordelige prijzen. Alle boeken zijn nieuw maar kunnen een kleine beschadiging hebben. Door het inkopen van grote aantallen zijn de prijzen laag en zelfs voor een paar tientjes zijn stapels boeken en hobbyartikelen te koop. Bovendien zijn er speciale acties alleen tijdens het Boekenfestijn in Nieuwegein.

De openingstijden van het Boekenfestijn in de Beursfabriek Nieuwegein zijn donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 4 maart zijn de deuren open tot 18.00 uur. De toegang en het parkeren zijn alle dagen gratis. Ook met het openbaar vervoer is de Beursfabriek in Nieuwegein eenvoudig te bereiken.

Kijk voor meer acties en informatie op www.boekenfestijn.com of like het Boekenfestijn op Facebook (facebook.com/boekenfestijn)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren