Bijzondere prijsvraag voor onze Pen-i fans!

Pen-i is al jaren een graag geziene gast op De Digitale Stad Nieuwegein. De strip, getekend door kunstenares Kim Houtzager, wordt wekelijks op ons nieuwsplatform geplaatst. Het wel en wee in Nieuwegein wordt hierdoor met alle lezers op bijzondere wijze gedeeld. Kim heeft de eerste zes jaar in twee albums verwerkt. En wij geven deze weg met de nieuwe prijsvraag.

Wil jij deze twee stripboeken winnen? Geef dan het antwoord op de onderstaande vragen! De winnaar krijgt zowel Pen-i deel 1 áls deel 2, beiden gesigneerd door onze artieste Kim Houtzager. Mocht je niet winnen, dan zijn de twee delen ook te bestellen bij Kim Houtzager.

Meedoen met de prijsvraag kan tot 5 september aanstaande. De vragen staan hieronder. Heb je het ingevuld? Dan gewoon afwachten want de winnaar wordt op deze plek bekend gemaakt. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt een winnaar uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Ga hier naar de prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren