De naam van de Margrietschool in Batau Noord is van de gevel verwijderd

Op maandag 6 juli j.l. was het zover. De kinderen van de Prinses Margrietschool noord hebben de naam van de gevel van de school aan de Heemraadsweide verwijderd ter voorbereiding op de verhuizing naar de Aardbeigaarde/Kersegaarde in Batau Zuid.

De gehele week zal in het teken staan van feestelijke activiteiten voor een blijvende herinnering aan de tijd die de kinderen op deze school hebben doorgebracht. Om de spanning hoog te houden zijn er vijf vakken in een kast afgeplakt die ieder symbool staan voor één dag van de week. Vanochtend was de onthulling van het eerste vakje. De boodschap luidde “Margriets Final Countdown.” De activiteiten waren een afscheidsdans en het symbolisch verwijderen van de letters noord. De dag werd uiteindelijk afgesloten met versgebakken poffertjes.

De voorbereidingen voor deze afscheidsweek zijn getroffen door de actieve ouderraad van de Prinses Margrietschool Noord. De cryptische boodschappen voor de komende week zijn onder andere: Margriets’s all you can eat, Margriet doet de handjes in de lucht, A day at the park en Margriets tissues.

Op woensdag zal er tevens langer doorgegaan worden dan de reguliere schooltijd. Er wordt dan ook die middag een heuse disco georganiseerd voor de kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren