Locaties Margrietschool samen verder in Batau Zuid

De ouderraad van Margrietschool Noord organiseert deze week allerlei leuke activiteiten, om met elkaar een mooie periode aan de Heemraadsweide af te sluiten. Na de zomervakantie zal het schooljaar feestelijk geopend worden, om te vieren dat de Margrietschool samen verder gaat op de Aardbeigaarde  en de Kersegaarde in Batau Zuid.


De eerste verrassing op maandag was een poffertjeskraam

In de afgelopen maanden hebben team en ouders het samengaan van beide locaties voorbereid. Tijdens werkbijeenkomsten is o.a. gesproken over de vernieuwingen, de organisatie van kindgericht onderwijs in de verschillende bouwen, de inrichting van beide gebouwen en het afscheidsfeest.

De ouderraad heeft een speciale afscheidskalender gemaakt en iedere dag is er een verrassing voor de kinderen. Op donderdag gaan alle kinderen kennis maken met de nieuwe groep en leerkracht en kunnen ze zien hoe mooi de lokalen en leerpleinen worden.

Niet alleen de kinderen en teamleden nemen afscheid van de Heemraadsweide. Vorige week was er al een afscheidsfeest. Op woensdag 1 juli werd juf Marjolijn aan het begin van de ochtend bij haar huis verrast.

Alle kinderen van de school stonden aan de deur, met een feestelijke ballon in de hand. Een draaiorgel maakte het afscheidsfeestje compleet. In optocht liepen de kinderen en de juf terug naar school, waar nog meer verrassingen voor de juf waren. Ze genoot van de mooie optredens, leuke liedjes en de cadeaus die ze kreeg. Aan het eind van de ochtend zwaaiden kinderen en ouders haar uit. Na bijna 40 jaar te hebben gewerkt op dezelfde school, mag ze nu genieten van een welverdiend pensioen.

Op vrijdag sluit de school een bijzondere week af met het afscheid van groep 8, omdat zij de basisschool gaan verlaten. De kinderen hebben hard geoefend om een musical in te studeren. Samen met de ouders wordt op de afscheidsavond het resultaat bekeken en worden de kinderen toegesproken door hun leerkrachten Simone en Ingrid. Op de laatste schooldag mogen alle kinderen uitglijden, de zomervakantie tegemoet.

Belangstellenden die in het nieuwe schooljaar kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken voor een rondleiding.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren