Katern

Foto’s ooievaars in bibliotheek Stadshuis

In de maand april van dit jaar nam een ooievaarspaartje haar intrek op een nestpaal in de wijk Galecop. Vanaf dat moment volgde John van Erve met grote regelmaat het’ wel en wee’ van dit koppel. Tijdens zijn bezoeken legde hij vele momenten op de foto vast en stelde zodoende een uitgebreid fotodossier samen. Vanaf vandaag 3 oktober j.l. worden gedurende enkele weken 40 door hem geselecteerde foto’s op een groot scherm in de bibliotheek in het stadshuis vertoond.

Tijdens hun aanwezigheid trokken de ooievaars veel bekijks. Ouders met hun kinderen en grootouders met hun kleinkinderen genoten van het schouwspel. Inmiddels zijn de ooievaars naar warmere oorden vertrokken. Daarom is een bezoekje aan de bibliotheek zeker de moeite waard om nog één keer te genieten van het eerste Nieuwegeinse ooievaarspaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren