CDA-Debatavond:

Op 12 oktober 2006 organiseert het CDA-nieuwegein een open-discussieavond over het onderwerp ‘christelijk-sociaal denken in deze tijd’. Voor het CDA is dit een belangrijk onderwerp omdat het bepaald hoe het CDA op lokaal, provinciaal en landelijk niveau haar politiek bedrijft. Daarmee is het ook een onderwerp binnen het CDA wat voortdurend op de agenda staat en elke keer weer op nieuw geactualiseerd moet worden door een open discussie. Een discussie die het CDA niet alleen bínnen de partij wil voeren, maar met iedereen die daarover van gedachten wil wisselen. Het CDA nodigt u uit om uw bijdrage daarin te geven en mee te denken over wat christelijk-sociaal denken voor u inhoudt. Uw visie en uw mening over bijvoorbeeld CDA-begrippen als solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid en naastenliefde wil het CDA graag horen. 
Tweede kamerlid Jan Jacob van Dijk zal over dit onderwerp zijn visie geven en u informeren over het Christelijk-sociaal denken. Jan Jacob is hoogleraar christelijk-sociaal denken aan de VU in Amsterdam. Iemand die dus een goede (en eveneens geamuseerde!) bijdrage kan leveren in een discussie over wat christelijk-sociaal denken in deze tijd betekent, ook vanuit lokaal perspectief. 
Wij ontvangen u graag op 12 oktober 2006 in Kerkelijk Centrum ‘de Bron’, Buizerdlaan 1 te Nieuwegein. De avond begint om 20:30 uur. Voor iedereen ligt er op deze avond ook een leuk presentje klaar!
Roelof de Wild
CDA-Campagneleider

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk