Katern

Vriendinnenavond met Linde ten Broek

Altijd al met vriendinnen lekker willen klessebessen met een drankje en een lekker hapje? Nieuwe vriendinnen maken in een leuke omgeving? Dat kan weer. Het Kleur- Geur- en Smaakcentrum van Meesterkok Cees van Suylekom houdt op vrijdag 20 februari aanstaande weer een ‘Vriendinnenavond.’ Een soort van café voor vrouwen, voor jong en oud.

Speciale gast deze keer is schrijfster Linde ten Broek. Zij zal een vrolijke presentatie geven over haar boek: ‘Moeders & Dochters.’ In Moeders & dochters komen 28 vrouwen van verschillende leeftijden en culturele achtergrond aan het woord in een e-book met links naar filmpjes en audiofragmenten. Met foto’s van de vrouwen van vroeger en nu en van typische voorwerpen, muziekstukken en plekken die herinneringen oproepen. Tussen de interviews door vertelt Linde het verhaal over de band die zij had met haar moeder en waarin veel zaken onbesproken bleven.

De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. De kosten, inclusief hapjes en een wijntje, zijn 17,50 euro p.p. U kunt gezellig bij de openhaard met andere dames praten. Ook kunt U natuurlijk met een groep vriendinnen komen. Deze avonden zijn voor vrouwen van alle leeftijden en vindt plaats in het Kleur- Geur- en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42H in Nieuwegein. Aanmelden vooraf is gewenst. Dat kan via: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl of bel tijdens kantooruren naar: (0)30 605 11 62.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk