Vreeswijk als eerste wijk dicht met ‘WhatsApp’

Vreeswijk is als eerste wijk kompleet dicht met BuurtWhatsAppers. Precies 100 Whatsappers zijn binnen 4 dagen aangesloten op het netwerk dat als gift aan de Nieuwegeiners wordt gegeven door De Digitale Stad Nieuwegein. Binnen korte tijd wil zij heel Nieuwegein ‘gedekt’ hebben. Inmiddels hebben zich al 437 inwoners zich aangemeld voor ‘BuurtWhatsApp Nieuwegein.’ De wijk Galecop zal, zoals het er nu uitziet, ook binnenkort ‘gedekt’ zijn. Aanmelden kan nog.

De Digitale Stad Nieuwegein bestaat deze maand precies 20 jaar en wil als dank wat terug doen voor de inwoners van Nieuwegein. Het complete beheer zal uitgevoerd worden door een medewerker van De Digitale Stad Nieuwegein.

Inwoners uit Vreeswijk die op een lijst willen komen, om binnenkort aangesloten te willen worden, kunnen een e-mail sturen naar de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein. Het e-mail adres is: martin@pen.nl. Vermeld hierin uw wijknaam, straatnaam, huisnummer en natuurlijk uw mobiele telefoonnummer.

Ook andere wijken zijn momenteel druk met het aanmelden op het netwerk. Werkt u ook mee aan een nog veiliger Nieuwegein? Kijk hier voor meer informatie en hoe aan te melden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk