Vakantie activiteiten voor Nieuwegeinse jeugd

In de pinkstervakantie, van 10 tot en met 13 juni, organiseren de combinatiefunctionarissen voor kinderen uit Nieuwegein in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer leuke en sportieve activiteiten. Geef je nu op voor één of meerdere activiteiten. Zo kun je op dinsdag 10 juni, als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent, in de sporthal van Merwestein meedoen met verschillende spellen zoals KinBall en trefbal.

Woensdag 11 juni is Nationale Buitenspeeldag! Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom bij Gymzaal Driemaster om met vriendjes en vriendinnetjes leuke buitenspelletjes te doen. Iedereen ontvangt een leuke verrassing.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en houd je van balspellen, zand en water? Dan kun je donderdag 12 juni op het buitenterrein van Merwestein samenwerken en spelen met leeftijdgenootjes.

Vrijdag 13 juni zal de vakantie afgesloten worden met een basketbalclinic bij Sporthal Waterlelie. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Meld je dan aan!

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, tijden en om je in te schrijven op de website van Merwestein. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer (m.u.v. de Nationale Buitenspeeldag, deze dag is gratis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk