Katern

U het idee, de gemeente betaalt mee

Vindt u ook dat iedereen in Nieuwegein moet kunnen meedoen met wat de stad te bieden heeft? En heeft u een goed idee voor een activiteit die bijdraagt aan ontmoeting, samenwerking en het levendig maken van uw buurt of de stad? Vraag dan subsidie aan bij de gemeente en breng uw idee ook echt tot uitvoering! U kunt dat als bewoner doen, maar ook als organisatie.

Meer mensen mee laten doen
De subsidie is bedoeld voor activiteiten op het gebied van kunst en cultuur of voor mensen met een kleine beurs, voor jongeren of juist voor ouderen. Maar ook een sportclinic of een actie voor iedereen die gezonder willen leven hoort bij de mogelijkheden. Uw idee zorgt ervoor dat mensen volop kunnen meedoen in de samenleving en elkaar meer ontmoeten en vinden.

Uw idee is geld waard
Bewoners, kunstenaars, sportverenigingen culturele en maatschappelijke organisaties in Nieuwegein die een concreet plan hebben, kunnen hiervoor subsidie aanvragen bij de gemeente. Wilt u weten of uw idee in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Bel ons op 14030 en we bespreken met u de mogelijkheden. U kunt ook een e-mail sturen aan subsidie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk