Nieuwegeinse pedo voor 3,5 jaar de cel in

De 26-jarige Karim van E. uit Nieuwegein moet 3,5 jaar de gevangenis in omdat hij seks had met minderjarige meisjes. Ook krijgt hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden, moet hij zich laten behandelen en dient hij hulp te zoeken voor zijn geldschulden. De Nieuwegeiner geeft toe dat hij seks met de meisjes heeft gehad maar zegt dat hij niet wist dat ze minderjarig waren.

Tijdens de rechtszaak ontpopte Van E. zich als een opstandige verdachte die soms brutaal reageerde op de beschuldigingen van de officier van justitie. Twee slachtoffers die bij de rechtszaak aanwezig waren, moesten daarom de zaal enkele keren tijdelijk verlaten.

De man had seks met meisjes in Amersfoort, Utrecht, Vleuten en Vianen. Hij werd betrapt toen hij in een hotel een afspraak voor seks had met een 14-jarig meisje. De man is ook veroordeeld voor het aanzetten van minderjarigen tot prostitutie. Van E. werd vrijgesproken van de beschuldiging dat hij twee jongens zou hebben gedwongen om seks te hebben met een meisje.

Volgens Justitie maakte de man via internet contact met zijn slachtoffers waarbij hij zich voordeed als iemand anders. Van E. wist de meisjes zover te krijgen om naaktfoto’s te sturen waarmee hij ze chanteerde. Hij werd vrijdag ook veroordeeld voor het in bezit hebben van de foto’s van de kinderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk