Nachtwerk aan trambaan in Nieuwegein en IJsselstein

Als het weer het toelaat, vinden er in de nachten van 30 januari en 1 februari onderhoudswerkzaamheden plaats op drie locaties van de trambaan in Nieuwegein en IJsselstein.

Wat gaat er gebeuren
In de nacht van 29 januari op 30 januari storten we nieuwe ballast in het spoor ter hoogte van de Sperwerlaan in Nieuwegein. In de nacht van 31 januari op 1 februari reinigen we het spoor bij het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Ook verwijderen we hier oude ballast (spoorgrind). In de nacht van 31 januari op 1 februari vervangen we in IJsselstein een gedeelte van het spoor, ter hoogte van de Kerspellaan.

Het werk aan de trambaan wordt ’s nachts tussen 1.45 uur en 4.30 uur uitgevoerd, als er geen trams rijden. Vanwege mogelijke geluidshinder hebben is de directe omgeving van tevoren op de hoogte gesteld.

Weersomstandigheden
Of het werk daadwerkelijk doorgaat, is afhankelijk van de weersvooruitzichten. Tot eind januari rijden ’s nachts trams die ervoor zorgen dat de bovenleiding niet bevriest. Deze speciale ritten hebben voorrang op het onderhoudswerk dat staat ingepland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk