Meet & Greet MOvactor

In 2013 realiseert MOvactor een nieuwe en bijzondere accommodatie in Nieuwegein Zuidoost. Om de bewoners alvast kennis te laten maken met het nieuwe pand en de partijen die hun intrek nemen, organiseert MOvactor in samenwerking met de Wijknetwerken op 15 september a.s. een Meet & Greet. De Meet & Greet vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur in de Spil aan de Ratelaar 100. Alle bewoners van de wijken Hoogzandveld, Zandveld, Lekboulevard, Vreeswijk en Fokkesteeg zijn van harte uitgenodigd.

Laurette Vossepoel van Movactor: “De nieuwe accommodatie in Zuidoost is bijzonder, omdat dit de eerste plek in Nieuwegein is waar zorg en welzijn letterlijk onder één dak komen.” Op de eerste verdieping komt de 1e lijnsgezondheidszorg; huisartsen, diëtisten en fysiotherapeuten. “De begane grond wordt door MOvactor ingericht om activiteiten te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van ontspanning en bewegen. Maar ook om ontmoeting tussen wijkbewoners tot stand te brengen. Zo kunnen mensen hier gezellig en betaalbaar koffie en thee drinken of een hapje eten.”

Na de opening van de Meet & Greet door wethouder Adriani neemt architect Yusuf Kho de bewoners mee in een virtuele rondgang door het te renoveren pand. Tijdens het forum (14.30 uur) en de speeddate (15.00 uur) kunnen bewoners in gesprek komen met MOvactor, de gemeente, huisartsen, bibliotheek, fysiotherapeuten en andere participanten in het gebouw. Daarnaast zijn er verschillende workshops te volgen en zullen de uitslagen van de wensenlijsten van bewoners te zien zijn. De middag wordt afgesloten met een borrel en een heerlijk hapje van Fairs. Iedereen is welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk