Line Up bekend voor de Nieuwegein Awards

Voor Nieuwegein Awards 2016 heeft de organisatie The Voice of Holland-artiesten Jared Grant en Eloy Smit weten vast te leggen. Grant behoorde tot de laatste zes kandidaten van het huidige seizoen van The Voice of Holland. Hij was erg populair bij het publiek door zijn uptempo nummers en dancemoves. Smit bereikte in het vorige seizoen van The Voice of Holland de liveshows. Hij zong er onder andere met Ariana Grande. De populaire entertainmentband Sonny’s Inc verzorgt op 13 februari de muziek tijdens de after-party.

Jared Grant zal tijdens de Awardsuitreiking een optreden van een half uur verzorgen. Bij The Voice viel hij op door zijn levendige performance en eigen sound. De Rotterdamse zanger zong eerder met de Engelse zangeres Eliza Doolittle en verzorgde het voorprogramma van Alain Clark. De uit Utrecht afkomstige Eloy Smit brengt twee nummers ten gehore. Met zijn typische soul- en r&b-stem maakte de jonge zanger indruk bij The Voice. Hij bracht het tot de live-shows. De organisatie van Nieuwegein Awards is verheugd dat zij met deze artiesten wederom een aansprekend programma kan aanbieden. Bovendien mag het publiek rekenen op verschillende afwisselende verrassingsacts.

Tijdens de After-party van Nieuwegein Awards zal Sport- en Evenementencomplex Merwestein bol staan van de swingende muziek. Na twee jaar afwezigheid is Sonny’s Inc terug. Deze musici in hart en nieren zingen en spelen twee uur lang de sterren van de hemel. Wie even niet de dansvloer op wil, maar rustig een praatje wil maken, kan zich in de aparte loungeruimte terugtrekken en onder het genot van een drankje en hapje bijbabbelen. Jazz-formatie Suitable verzorgt hier de prettige live-achtergrondmuziek.

Al vanaf € 5,= per persoon kunt u bij Nieuwegein Awards aanwezig zijn. Via de website www.nieuwegeinawards.nl kunt u de toegangsbewijzen bestellen. U vindt er tevens alle informatie over het programma, de kandidaten en genomineerden en het laatste nieuws. Feestelijke kleding wordt tijdens de gala-avond zeer op prijs gesteld. Er wordt tijdens Nieuwegein Awards geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk