Katern

Kinderplaneet weer van start

De kinderplaneet van buurtcentrum ’t Klokhuis is weer van start gegaan! Iedere woensdagmiddag, van 13.30 – 15.30 uur, is de Kinderplaneet er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kinderplaneet is een gezellige instuif voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Op de kinderplaneet worden er elke week verschillende activiteiten georganiseerd, op gebied van knippen, plakken, verven, muziek, spelletjes, koken en nog veel meer. Ook wordt er aandacht besteed aan dagen als kerst, sinterklaas, Pasen, vader- en moederdag en verjaardagen. De werkjes die de kinderen maken, mogen zij natuurlijk mee naar huis nemen, om dit vol trots thuis aan iedereen te laten zien.

Bij genoeg deelname is er ook de mogelijkheid met z’n allen een toneelstuk te maken, waarbij bij de uitvoering natuurlijk de ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes van harte welkom zijn. Ook is er af en toe een extraatje. Dit kan zijn naar de kunstijsbaan, gezellig met z’n allen een video kijken of een hapje eten. De kosten voor de kinderplaneet zijn € 1,25 inclusief iets te drinken. De locatie is Time Out aan de Nedereindseweg 401 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk