VVD+bovenaan+politiek+680x84

(Gratis) EHBO-cursus Rode Kruis

Maandag 15 aug 2005

De afdeling Nieuwegein van het Nederlandse Rode Kruis start op donderdag 15 september a.s. een EHBO-cursus. Normaal bedragen de kosten voor deze cursus € 120,- voor 1 lesavonden, inclusief het examen, maar als de cursist besluit na het behalen van het diploma minimaal 2 jaar als vrijwilliger te gaan werken voor het Rode Kruis afdeling Nieuwegein, dan krijgt de cursist na deze 2 jaar de cursuskosten terug.De cursus start op donderdag 15 september a.s. om 20.00 uur in het afdelingsgebouw aan de Constructieweg 6 te Nieuwegein. De cursus duurt 14 avonden en leidt op voor het officiële EHBO-diploma.Einde het eind van de cursus bestaat de mogelijkheid tot het volgen van de AED(Automatische Externe Defibrilator)-training. Aanmelden voor de cursus kan bij Hans Middag. Zijn telefoonnummer is: 06 - 282 651 97.

Poll

Ik vind het een goede zaak dat de gemeente kasteel Rijnhuizen aankoopt!


Niets op deze site mag op welke manier dan ook gekopieerd, gebruikt of op andere wijze
gereproduceerd worden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming
van Publics Eye Nederland ® De Digitale Stad Nieuwegein doet er alles aan om auteursrechten na te leven. Helaas kan het gebeuren dat wij niet tijdig de eigenaar van beeldmateriaal kunnen achterhalen om afspraken te maken rondom gebruik en rechten. Denkt u dat wij een fout gemaakt hebben? Neem dan contact op met ons. We corrigeren onze fouten graag.

BiZZP+alle+katernen+120x90Ballonvaart+rechterkolom+120x90Makro+120x90+rechterkant+alle+paginasUnited+Jeugdcup+120+x+90Shell+120x90+overallMerwestein