Expositie van vier kunstenaars in KunstGein Podium

In KunstGein Podium in het Atrium van het Stadhuis in de binnenstad van Nieuwegein is vanaf 15 februari het werk te zien van vier kunstenaars, met verschillende disciplines. Deze tentoonstelling is te bewonderen tot 26 maart a.s. De officiële opening is 25 februari om 15.00 uur. Te zien zijn werken van:

Jan Cor van Manen – Een goede foto vertelt een verhaal en is een weergave van een moment. Dit kan een foto kwetsbaar maken en tegelijkertijd ook sterk. Niet voor niets bestaat de uitspraak: “een beeld zegt meer dan duizend woorden”.

Janny van der Kroef – In een spel van uitproberen, laten gebeuren, (bij)sturen en haarzelf te verrassen, vertaalt zij emoties, herinneringen, verhalen en gebeurtenissen in acryl.

Vera van Engelen – Haar handgevormde keramiek van diverse glazuren en oxiden zorgt voor verrassende resultaten. In haar werk wordt ze vaak geïnspireerd door de dierenwereld.

Jeanne van der Greef – Ze vindt het leuk om driedimensionaal bezig te zijn. Inspiratie haalt zij uit de dagelijkse dingen, waardoor haar werk divers is.

Het KunstGein Podium is open woensdag, donderdag, vrijdag en de zaterdag van  13.00 uur tot 17.00.

De kunstenaars v.l.n.r.: Jeanne van der Greef, Vera van Engelen, Janny van der Kroef en Jan Cor van Manen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk