Katern

Dozy Den Helder wint finale om de Eredivisiecup van VTV Vreeswijk

De tafeltennisters van Tafeltennisvereniging Vreeswijk (VTV Vreeswijk) hebben zich zaterdagmiddag jl. in Den Bosch weten te plaatsen voor de finale van de Eredivisiecup. In de halve finale wonnen de dames van VTV Vreeswijk namelijk eerder op de dag met 3-2 van SKF uit Veenendaal. Aan de Eredivisiecup doen de beste vier erediviseteams (Final Four) uit de eerste competitiehelft mee.

Door de winst op SKF ging de finale later op de dag tussen Dozy Den Helder en de dames uit Vreeswijk. Deze finale werd door VTV Vreeswijk met 2-3 verloren waardoor Vreeswijk 2e is geworden tijdens de Final Four.

In de finale opende Dong Li van VTV Vreeswijk de score door in drie games van Melanie Bierdrager van Dozy Den Helder te winnen. Ana Gogorita trok de stand gelijk dankzij een 3-0 overwinning op Vreeswijkse Sanne de Hoop. Emine Ernst bracht wederom VTV Vreeswijk op een voorsprong met 3-1 winst op Yoeke Gunsing.

De gelijkmaker kwam ook de tweede keer van de hand van Ana Gogorita van Dozy Den Helder. In de strijd tussen de kopvrouwen was de speelster van Dozy Den Helder Noordkop in vier games te sterk. Het was aan Melanie Bierdrager en Sanne de Hoop van VTV Vreeswijk om in de laatste partij het winnende punt binnen te halen. In een spannend gevecht was het Melanie Bierdrager die met 3-1 de titel wist binnen te halen voor Den Helder.

Op de foto v.l.n.r: Arjen van der Linden, Sanne de Hoop, Dong Li, Emine Ernst van VTV Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk