Bibliotheek Nieuwegein zoekt vrijwilligers

Houdt u van lezen? Draagt u Nieuwegein een warm hart toe? En werkt u graag met mensen? Dan is de bibliotheek in Nieuwegein op zoek naar u als vrijwilliger. De bibliotheek en de kunstuitleen verhuizen dit najaar naar het Stadshuis in het centrum van Nieuwegein. Met de opening van de Nieuwe Bibliotheek Nieuwegein worden ook de diensten uitgebreid.

Rebecca Wolf van de bibliotheek: ‘We organiseren nog meer leuke en leerzame activiteiten. In de nieuwe bibliotheek komen een lokaal informatiecentrum waar u alle informatie over Nieuwegein kunt vinden, en een kunstwinkel waar u originele cadeautjes kunt kopen. Vanwege de uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment is er nog ruimte voor gastheren/gastvrouwen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van bezoekers, het maken van boekenpresentaties en het schenken van koffie en thee tijdens activiteiten.’

Wilt u mee werken als vrijwilliger en bouwen aan een leuke bibliotheek in de nieuwe binnenstad van Nieuwegein. Stuur dan een e-mailtje naar: vrijwilligers@bibliotheeknieuwegein.nl ovv ‘Aanmelden als vrijwilliger’ en u krijgt uitgebreide informatie over de werkzaamheden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk