Bibliotheek introduceert de Boekenbalie

De Bibliotheek Nieuwegein heeft een nieuwe voorziening: de Boekenbalie. Leners uit Nieuwegein-Zuid hoeven voortaan niet meer naar de centrale vestiging maar kunnen in hun wijk boeken lenen en inleveren. Met de start van dit bibliotheeksteunpunt hebben de inwoners van Hoogzandveld, Zandveld, Lekboulevard en Fokkesteeg een nieuwe plek waar ze, dichtbij huis, boeken kunnen lenen, inleveren of gereserveerde boeken kunnen ophalen. Het bibliotheeksteunpunt de Boekenbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.
De collectie van de Boekenbalie is actueel en wisselend van samenstelling. Alle boeken uit de hele collectie van Nieuwegein zijn ook beschikbaar voor De Spil. Boeken die u op onze website reserveert, kunnen voor u naar De Spil worden gebracht. Ook kunt u boeken in het buurthuis inleveren die u in onze centrale vestiging leent. In het steunpunt staat een uitleen-/inleverbalie die de leners zelf kunnen bedienen.
Ook staat er een leestafel in De Spil. Voor het laatste nieuws zijn er kranten en voor de ontspanning en het vermaak zijn er maandelijks wisselende tijdschriften op het gebied van onder andere lifestyle, opvoeding en gezondheid. Leden kunnen de computers van de bibliotheek in de Spil tevens gratis gebruiken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk