Ballast Nedam verkoopt laatste grond Liesbosch

Ballast Nedam heeft het laatste stuk grond in eigen beheer op bedrijventerrein de Liesbosch, verkocht aan GaragePark Nederland. Het betreft een oppervlakte van 6.700 m2 waar 180 kleinschalige garage- en bedrijfsunits in vier verschillende formaten zullen worden gerealiseerd. De Boorder Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens Ballast Nedam deze transactie tot stand gebracht.

GaragePark Nieuwegein wordt in fases gerealiseerd en heeft een hoog opleveringsniveau, diverse faciliteiten en een uitstekende beveiliging. De garage- en bedrijfsunits zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, waaronder selfstorage, transportoverslag, bedrijfsunit, koel en/of vriesruimte of als garagebox. De units worden zowel te huur en te koop aangeboden. De verkoop van deze units is onlangs gestart.

De Liesbosch is in 1934 in het bezit gekomen van Ballast Nedam. Na jarenlang dienst te hebben gedaan als scheepswerf en machinefabriek besloot Ballast Nedam in de jaren 90 zijn industriële activiteiten te herstructureren en De Liesbosch te revitaliseren. Het zuidelijke en middendeel zijn verkocht aan een scala aan bedrijven en het noordelijke deel is ontwikkeld voor hoogwaardige bedrijfskantoren. Aan de oever van het Merwedekanaal realiseerde Ballast Nedam het kantorencomplex De Admiraal I en II, waar sinds 2002 het hoofdkantoor is gevestigd. Met de verkoop van grond aan Garagepark Nederland verkoopt Ballast Nedam het laatste stuk grond dat Ballast Nedam nog in eigen beheer had. Hiermee is de ontwikkeling van het gebied de Liesbosch afgerond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk