ANBO leden aan de slag in Petanquecentrum

De Nieuwegeinse afdeling van de ANBO (ook FNV leden zijn welkom) organiseert dit keer weer voor het derde achtereenvolgende jaar, samen met de Stichting Petanque Nieuwegein, het jaarlijkse Petanquetoernooi van de ouderenorganisatie. Vanaf 10.00 uur worden woensdag 10 augustus aanstaande 5 partijen gespeeld in het prachtige pand aan de Galecopperzoom, hetzij voor de eigen landelijke afdeling, hetzij voor de spelers als individu.

Waren er vorig jaar op de kop af honderd deelnemers, dit jaar schijnt het “hoort zegt het voort” zijn werk te hebben gedaan want maar liefst 124 deelnemers worden voor het petanque toernooi verwacht. Het is niet alleen de sport die trekt, maar zekerde indeling van de gehele dag. Het bestuur van de Stichting Petanque Nieuwegein Nederland draait er haar hand niet meer voor om, om de gasten een heerlijke en hopelijk ook droge en zonnige dag te bezorgen.

Koffie, een gezellige lunch en als afsluiting een heerlijk buffet met uiteraard de prijsuitreiking staan op het programma. Ook uit Nieuwegein doen een behoorlijk aantal leden mee en gezien het feit dat zij bekend zijn met de als redelijk moeilijk bekend staande speelvelden van het Petanquecentrum geeft goede hoop op een Nieuwegeins succes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk