Katern

Zwem4daagse in Merwestein

Heb jij je al opgegeven voor de zwem4daagse van 08 t/m 12 juli in Merwestein? Dit wil je niet missen! Kunnen opscheppen tegen iedereen dat jij die afstanden gezwommen hebt, lekker bezig zijn, gezelligheid en tal van andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld stuiverduiken, aan het rad van fortuin draaien en daarmee leuke prijzen winnen, er is een live DJ, muziek, kortom, hier wil je bij zijn! Maar denk je nu misschien, gezellig zeker, maar het is zo ver zwemmen… Nou valt wel mee hoor, je kunt je opgeven voor 2 afstanden: 250 meter (10 baantjes) per dag, of 500 meter (20 baantjes per dag), dat lukt jou wel!

En wist je dat zwemmen heel gezond is? Zwemmen is één van de beste sporten en heeft geen nadelen. Dat hoor je vaak, maar waarom is zwemmen gezond? Weinig andere activiteiten hebben zo’n gunstig effect voor je hele lijf. De sport is een krachttraining voor zowel boven- als onderlichaam. Je hart en longen varen er ook wel bij. Bovendien is het niet belastend. Het water maakt je vederlicht zodat je pezen en gewrichten weinig druk ondervinden. Dat maakt zwemmen ook heel geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen. Ook afvallen doormiddel van zwemmen is mogelijk. Dus wat houdt je tegen? Schrijf je snel in voor de zwem4daagse!

Download hier het formulier en lever deze ingevuld in bij de receptie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren