Inzameling Blipverts stijgt in Nieuwegein

Het gaat goed met de inzameling van kleine elektrische apparaten in Nieuwegein. Sinds de plaatsing van de Blipverts in oktober vorig jaar stijgt het aantal grondstoffen dat op die manier wordt ingezameld. De gemeente heeft de Blipverts laten plaatsen om het voor haar inwoners makkelijk te maken kleine elektrische apparaten en onder meer cd’s, batterijen en spaarlampen in te zamelen. In Nieuwegein staan 15 van dit soort inzamelupnten.

Het gemak is dat wanneer u bijvoorbeeld boodschappen gaat doen u meteen deze spullen kunt inleveren. We beschouwen ze als grondstoffen omdat het grootste deel er van weer hergebruikt wordt. Vooral CD’s, batterijen en spaarlampen worden goed ingezameld via de Blipverts. ‘We zijn blij dat het goed gaat en we bedanken de gebruikers!’ aldus de gemeente Nieuwegein in een reactie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren