Zorgverzekeringen vergelijken

De helft van alle Nederlanders vertrouwt er blind op dat hun zorgverzekering alle medische kosten dekt, terwijl dat niet zo is. Weet u hoe het zit met uw eigen zorgverzekering?

Half november moeten alle zorgverzekeraars hun nieuwe tarieven en pakketten bekend hebben gemaakt. Dat is het moment dat u kunt bepalen welke zorgverzekeraar het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw zorgverlener kunnen kiezen of vindt u een zo laag mogelijke premie het belangrijkst? Wie zorgverzekeraars vergelijkt, ontdekt vaak aantrekkelijke alternatieven.

Op 9 december houdt de cliëntenraad van De Roerdomp en het EMC samen met MOvactor in de Bibliotheek De tweede verdieping een gezondheidsinformatieavond over het vergelijken van zorgverzekeringen. Jeannette Smit van Sucsez, een intermediair voor verzekeringen, geeft een lezing over waar u op moet letten bij het afsluiten van een zorgverzekering. Is een collectieve bijvoorbeeld altijd de beste keuze? Hoe zit het met het eigen risico? En hoe kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering?
Na de lezing is er volop ruimte om vragen te stellen.

De gezondheidsinformatieavond begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden: clientenraad@roerdomp.nl of clientenraademc@ezorg.nl of via een inschrijfformulier, deze is beschikbaar bij De Roerdomp en het EMC.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren