Zonnig Nieuwegein!

De zon komt door in Nieuwegein, een plaats die bruist van enthousiaste bewoners en vrijwilligers. Het is soms moeilijk elkaar te vinden, vaak weten we niet van elkaar waar we mee bezig zijn en dat is jammer, want samen staan we sterk. Stelt u zich eens voor hoe fantastisch het zou zijn als we Nieuwegein geel kunnen laten kleuren! Hoe? Heel eenvoudig: plant een zonnebloempit en geef er twee weg aan mensen die u in het zonnetje wil zetten.

Geen een zonnetje door
Dit initiatief is begonnen met een paar bewoners die het idee opvatten om Nieuwegein geel te doen kleuren. Waarom? Gewoon omdat het kan, omdat het leuk is en omdat mensen er blij van worden. Met deze actie zetten mensen elkaar in het zonnetje door overal en nergens zonnebloempitten te zaaien. De vraag is natuurlijk of we Nieuwegein zo geel krijgen dat het iedereen opvalt? Misschien halen we hiermee wel de landelijke pers!

Hoe werkt het?
Misschien krijgt u een zonnebloempit van iemand anders, maar u kunt ze ook zelf aanvragen. Als u mee wil doen aan deze vrolijke actie, laat dan een bericht achter op de Facebookpagina van Zonnig Nieuwegein. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de zaden bij u te krijgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren