Zomerfair in Galecop

Aankomende zondag 16 augustus organiseren Galecop Sociaal en Le Blitz een gezellige Zomerfair. Deze wordt gehouden op het buitenterrein nabij Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein. Er zullen diverse kramen zijn waar van alles te koop zal worden aangeboden. Natuurlijk is er ook een gezellig terras. Dit alles volgens de regels van het RIVM. De Zomerfair begint om 13.00 uur en dit tot 17.00 uur. Er zijn ook diverse kinderactiviteiten en de entree is gratis.

Informatie voor bezoekers
De organisatie heeft handgel bij de ingang staan. Het zal worden ingedeeld als eenrichtingsverkeer. Ook wordt er aan de bezoekers gevraagd of u gezondheidsklachten heeft. Mocht het druk zijn moet de organisatie u als bezoeker verzoeken even te wachten om het terrein op te gaan.

Ibizafair 5 september
Voor de Ibizafair 5 september aanstaande bij het Petanque Centrum aan de Galecopperzoom 2, is Galecop Sociaal nog bezig met de gemeente Nieuwegein om de vergunning rond te krijgen. Zodra deze rond is kunt u dat lezen op de Facebookpagina van Galecop Sociaal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren