Yesttime! In Nieuwegein

Donderdag 18 oktober 2012 opent de Yest-Store haar deuren in Nieuwegein. Het Nederlandse merk Yest is al langer te koop in diverse damesmodezaken in het land, maar is nu begonnen met het openen van eigen winkels waar alleen het merk Yest wordt verkocht. Ook in Alkmaar wordt gelijkertijd een winkel geopend. Deze twee filialen, zijn na Meppel, Emmen, Groningen en Drachten de vijfde en zesde Yest-Store in Nederland.

Lianne van der Fluit van Buur Fashion: ‘Yest is leuke, betaalbare damesmode in de maten 36-48. Uit ervaring weten wij dat zowel de vrouw met maatje 36, als de vrouw met een maatje meer volop keuze heeft bij Yest. Dit wordt bij onze doelgroep enorm gewaardeerd. Daarnaast richt Yest ook qua leeftijd op een brede doelgroep. De najaars/winter collectie die nu in de winkel hangt, is vooral verrassend en trendy. De najaarskleuren bordeaux rood, groen en petrol zijn volop aanwezig. Voortdurend wordt deze collectie aangevuld met nieuwe artikelen. Ook heeft Yest een uitgebreide basiscollectie aangevuld met een groot assortiment accessoires.’

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel een kijkje nemen in de nieuwe winkel en profiteer op 18,19 en 20 oktober van de leuke openingsaanbieding, 50% korting op het 2e artikel. De Yest-store in Nieuwegein is gevestigd aan de Passage 30 in winkelcentrum Cityplaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk