Work’InMall, never too busy for you

Work’InMall is dé one-stop-shopping-locatie voor ondernemers die zich persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Work’InMall draagt bij aan het succes van jou als ondernemer. Vanuit een dynamische werkomgeving kun je op een veilige manier werken aan de ontwikkeling van jouw onderneming.

’Lage huurprijzen voor flexibele werkplekken en lage uurprijzen voor ondernemersadvies; daar kun je op rekenen! Dit alles zonder langlopende verplichtingen. Niet voor niets staat in onze missie dat we gaan voor het nieuwe, lokale ecosysteem van de toekomst’ aldus Huub van Baal van Work’InMall.

Work’InMall is er voor jou als ondernemer en stelt jouw Way of Life centraal. Je ontmoet andere ondernemers, werkt samen en geeft vorm aan groei; van jezelf en van je klanten. Gastheerschap, respect voor elkaar en circulair handelen vormen hierbij het uitgangspunt. Onze kernwaarden zijn: trust, future, dynamic en organic.

Van Baal: ‘Met elkaar ‘maken’ we Work’InMall. Ook jij levert een belangrijke bijdrage. Het vaste Work’InMall-team bestaat uit Huub, Maarten, Mireille en Clair. Zij combineren een schat aan kennis op het vlak van conceptontwikkeling, acquisitie, communicatie- en marketingstrategie, netwerken, ondernemerschap en de Way of Life. Kennis waar jij gebruik van kunt maken.’

Meer informatie over Work’InMall is te vinden op de website www.workinmall.nl of stuur een e-mail: info@workinmall.nl. Ook kan je altijd een keer binnenlopen bij Work’InMall op Borgstede 1 (richting Karosbrug langs de tram). Work’InMall is telefonisch bereikbaar onder nummer 030 320 09 69.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: