Katern

Woonenzo opent nieuwe winkel in Villa Arena

De nieuwe winkel van Woonenzo in Villa Arena opent komend weekend haar deuren in Amsterdam. De winkel heeft maar liefst 1000m2 aan woonplezier. Woonenzo begon als een online speler met eenn winkel in Tilburg. Eerst alleen met bankstellen. Door de goedkope prijsstelling groeide het bedrijf snel, mede door online zichtbaar te zijn.

Om klanten nog beter van dienst te zijn worden ook meer fysieke winkels geopend. Dit weekend opent de nieuwe winkel in Amsterdam haar deuren en dit wordt feestelijk gevierd. Van 1 t/m 5 maart krijgen klanten bij besteding boven de 100,- euro GRATIS twee hoofdkussens (t.w.v. 59,90). De actie van de hoofdkussens is alleen geldig in de nieuwe vestiging in Amsterdam. De nieuwe showroom bevindt zich op de begane grond van de bekende Woonboulevard Villa ArenA in Amsterdam.

Woonenzo laat weten: ‘Wij merken dat mensen fysiek willen zien en voelen. Daarom breiden wij steeds verder uit met fysieke winkels. Wij zijn ook van plan om in de toekomst op meerdere strategische punten te zitten zodat iedereen bij Woonenzo terecht kan. Zo vind je ook goedkope barkrukken bij woonenzo.nl.’

Woonenzo staant voor betaalbaar wonen en tegenwoordig is Woonenzo vooral bekend om de goedkope kledingkasten en complete woon- en slaapkamers. De opening van de nieuwe winkel in Amsterdam valt samen met het tien-jarig bestaan van Woonenzo.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren