Winnaars ‘paastak maken’ bekend

Kinderen uit Nieuwegein zijn de afgelopen dagen druk geweest met het maken van een paastak. En niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn aan de slag gegaan en aan het uitdelen.

Fokkesteeg Samen en Nieuwegein Sociaal hadden de handen in één geslagen en de mooie aktie ‘Paastak maken voor een ander’ opgezet. Alle Nieuwegeiners werden uitgenodigd om mee te doen.

‘De reacties van ontvangers waren enorm. Van blijde gezichten, tot bedank-mailtjes tot berichten op Social Media’ aldus Hanny Plomp van Fokkesteeg Samen.

Ook van de gevers kwamen berichten binnen. ‘Ze waren veelal diep onder de indruk. De versierde tak(ken) werden voor de deur gelegd, op de bel gedrukt en vervolgens twee grote stappen terug gezet. Verbaasde en blijde gezichten van de mensen die de deur opende. Er werd gewezen naar de takken en er ontstond een praatje op afstand. Blijdschap voor zowel de gever als de ontvanger.’

Via het e-mailadres van Fokkesteeg Samen zijn er niet alleen reacties maar ook foto’s met mooie paastakken binnengekomen. Er waren verschillende soorten paastakken creaties. zoals versierd in een vaas, versierd aan de lamp en versierde takken op een voetstuk. De drie mooiste -door kinderen ingezonden- paastakken krijgen deze week een prijs opgestuurd.

De winnaars zijn: De 12-jarige Nikki maakte een paastak voor haar ouders die haar momenteel veel helpen met haar schoolwerk. De 6-jarige Jayden stuurde een foto van de paastak die hij van zijn zijn oma heeft gekregen. Daar is hij heel trots! Bobbie (5 jaar), heeft samen met zijn moeder paastakken gekocht bij de bloemist. Met hulp van twee vriendinnetjes uit de straat heeft zij de takken versierd.

Fokkesteeg Samen en Nieuwegein Sociaal feliciteren de winnaars en ook de niet winnaars met hun mooie actie voor een ander.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren