Wie wordt ‘politicus van het jaar’

In het kader van de Nieuwegein Awards zijn afgelopen maandagavond, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein, de tweede nominaties bekend gemaakt. Eerder werden de drie vrijwilligersorganisaties bekend gemaakt door de SWN. Jan van Hoeflaken en René Hansen (foto) deden het deze avond op ieder hun bekende manier, in de categorie Politiek.
De nominaties zij tot stand gekomen op basis van het principe ‘de meeste stemmen gelden.’ Acht journalisten van de verscillende lokale media brachten hun voorkeurslijstje uit. Wethouder Bert Lubbinge (PvdA) en de raadsleden Martin Monrooij (ChristenUnie – SGP) en Herman Troost (VSP) maken kans om ‘politicus van het jaar’ te worden. Alle drie gelden als ervaren politici, met een lange staat van dienst in de Nieuwegeinse politiek. Tijdens het Politiek Café van 18 januari aanstaande mogen de bezoekers hun stem uitbrengen. Op de avond van de Nieuwegein Awards, 5 februari aanstaande, zal bekend worden gemaakt wie met de titel naar huis gaat.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: