‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel woont sinds kort weer in Nieuwegein. Hij heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij dan ook eigenlijk altijd bij zich als hij door zijn woonplaats loopt. Van Amstel is gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is die man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt, ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert de fotograaf wekelijks opvallende en opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera en hen vijf vragen te laten beantwoorden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn fotokluppie kwam hij in gesprek met kunstenares Jenny van der Hofstad. Afgelopen week zocht hij haar op en dat was voor hem aanleiding voor het volgende portret van de week en stelde daarom aan Jenny de volgende altijd zelfde vragen. Klik hier voor de foto’s en zijn antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren