‘Wie is daar een filmster in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Vera van der Sluijs.

Arend Bloemink: ‘Zestien jaar jong. Hoofdrol in een Nederlandse korte film over stress bij jongeren. Een film die vertoond wordt op festivals en als onderdeel van een les over burn-out bij scholieren. Tweetalig onderwijs op het Anna Lyceum, onderdeel van het Anna van Rijn College. Komend schooljaar verplicht ‘stage lopen’ in het buitenland als onderdeel van haar opleiding. En die stage gaat Vera, want dat is de naam van ons Portret Van De Week, genieten in Miami! Miami! Of all places!’

Klik op het cameraatje hieronder en lees in haar antwoorden op de vijf (altijd dezelfde) vragen wat Vera van der Sluijs onder meer vindt van en over Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk