Wethouder Gadella lijsttrekker VVD Nieuwegein

De leden van de VVD afdeling Nieuwegein hebben dinsdag 24 september wethouder Johan Gadella aangewezen als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

Momenteel is de heer Gadella wethouder Financiën, Economische-, Sociale zaken en Grondbedrijf. Belangrijke succesvolle dossiers zijn de sluitende meerjarenbegroting met lage lokale lasten, vermindering kantoren leegstand, een daadkrachtige regionale sociale dienst, meer eigen regie voor de samenleving.

Mr. J.A.N. Gadella (50) is woonachtig in Nieuwegein. Hij was vanaf begin 2001 lid van de gemeenteraad voor de VVD. De afgelopen zeven jaar is hij fractievoorzitter geweest en de laatste twee gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker. In november 2012 trad hij tot het college van B&W toe als wethouder. Tot dan toe was hij directeur van SOSO/Onderwijsconsulenten in Den Haag. Daarvoor bekleedde hij diverse management/bestuursfuncties. Hij rondde zijn studie Rechtsgeleerdheid af aan de Universiteit Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren