Katern

Weer volop klaverjassen bij Petanque Centrum Nieuwegein

De Stichting Petanque Nieuwegein Nederland (SPNN) organiseert in de maand februari weer twee competitie klaverjasavonden. De eerste is op vrijdagavond 7 februari en de tweede op vrijdagavond 28 februari. De klaverjasavonden beginnen om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 18.45 uur.

De kosten voor deelname zijn 4.00 euro per persoon, dit is inclusief een kopje koffie/thee. Er zijn mooie geldprijzen te winnen. Ook wordt er een loterij gehouden. Hier zijn de prijzen veelal vlees prijzen.

De Klaverjasavond vindt zoals gebruikelijk plaats in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1. Informatie en opgave kan via telefoonnummers: 06-22 41 40 51.

Klaverjasmarathon
Op zaterdag 22 februari aanstaande wordt ook weer een klaverjasmarathon gehouden in het gebouw van de Petanque vereniging. Het is noodzaak je voor deze avond snel op te geven via telefoonnummer: 06 – 22 41 40 51. Dit in verband met het bestellen van de lunch voor deze zaterdag.

Ook wordt er iedere donderdagmiddag geklaverjast in het Petanque Centrum. Deze middagen beginnen om 13.30 uur. de zaal gaat open vanaf 13.00 uur en de kosten voor deelname bedraagt 4.00 euro p.p. De prijzen op deze middagen zijn geldprijzen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk