Wandeling door Park Oudegein in het kader van Corona

De bizarre tijd van de Corona…. het maakt ons onzeker, angstig en veel dingen kunnen niet. We worden geconfronteerd met problemen, vragen, twijfels… Gelukkig kan naar buiten gaan en op veilige afstand wandelen in ons mooie, ruime Park Oudegein in Nieuwegein wel.

Na jarenlang in de hulpverlening en GGZ gewerkt te hebben waar zij vaak al met mensen al wandelend aan hun doelen werkte, besloot Michèle Hamel een wandelcoachpraktijk op te zetten met een speciaal aanbod voor mensen die worstelen met de beperkingen en psychische gevolgen van Corona.

Michèle Hamel

Zelf vindt Michèle Hamel de Coronatijd ook zwaar. Je eigen gezondheid, je verantwoordelijkheid nemen, wat doe je wel en niet, en overal over na denken, afwegingen maken, het gevoel dat ons “onbevangen en spontane leven” vrijwel weg is, het is aan de orde van de dag, ook voor haar.

‘Het maakt sommige mensen somber, hoe lang gaat het nieuwe normaal duren? Wanneer kunnen we het leven wat we voorheen zo normaal en vanzelfsprekend vonden, weer oppakken? Er is nog geen uitzicht op wanneer de Coronacrisis voorbij is…. die onzekerheid, daarmee dealen, het is een klus’ aldus Hamel

Weglopen voor problemen, we kennen het allemaal. Samen met mensen gaat Michèle aan de wandel, als wandelcoach omdat samen buiten zijn en dingen bespreken met een coach lucht en steun geeft.

De gevolgen van Corona, maar ook Burn-Out klachten, onzekerheid en rouwbegeleiding zijn onderwerpen die zij vanuit haar expertise kan begeleiden: lopend in wind, regen, met een zonnetje op het hoofd, in het mooie Park Oudegein.

Omdat samen stappen maken helpt, kan dit verlichten en richting geven in zware tijden. Voor meer informatie, zoals het aanmelden en de kosten voor deelname op de website van Walk Your Way Coaching van Michèle Hamel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!