Waar komt de nieuwe sporthal in Batau noord ?

Nu het zeker is dat er in de nieuwbouw van De Baten geen sporthal komt, is de gemeente voor de scholen in Batau-Centrum op zoek gegaan naar mogelijkheden voor een sportgebouw op een andere locatie. Daarbij wordt park De Buurt, dat in de directe omgeving van de scholen ligt, als een geschikte locatie aangemerkt.

Het college heeft 3 januari j.l. ingestemd met het stedebouwkundig programma van eisen, genaamd “Sporten in de buurt”. Dit programma vormt de ruimtelijke basis voor het ontwikkelen van een concreet bouwplan. Hierin zijn zes voorstellen uitgewerkt voor de inpassing van een sportgebouw in dit gebied met daarbij de ruimtelijke voorwaarden waaronder de realistie kan plaatsvinden. Het college zal de raad voorstellen het stedebouwkundig programma van eisen vast te stellen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren