Waar de Christen Unie zoal in uitblinkt

Tot de verbazing leest de voorzitter van de Christen Unie, de heer Monrooy, op de weblog van O.N.S op De Digitale Stad Nieuwegein over ‘gezeur’ over bezuinigingen en ‘gefoeter’ van O.N.S. op het college van Nieuwegein. We kregen het bericht:
"Op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) zeuren ze dat het een ontzettend foute bezuiniging is en foeteren ze het college uit en dan krijgen ze in de raad de kans om dit ‘grote onrecht’ recht te zetten en dan stemmen ze tegen!!!! Snapt u het nog? Gelukkig stemde naast ChristenUnie/SGP en PvdA ook CDA, VVD en D66 voor de motie en krijgen de leden van de stembureaus weer hun maaltijden!” Aldus de heer Monrooy.O.N.S.: ´De heer Monrooy komt wel van zeer eloquente huize met een 12 voor tekst verklaren, om naar aanleiding van het artikel van Ad Visschers ‘Stembureauleden ruim 16 uur zonder eten’, op dergelijk woordgebruik en in associatie met het college uit te komen.` Zo lezen wij in de weblog van O.N.S.O.N.S.: ´Nog verbazingwekkender is dat dit vermeende ‘gezeur’ voor de Christen Unie reden is om een motie van de PvdA mede te ondertekenen die kant noch wal raakt, laat staan zaken betreft waar de gemeenteraad wettelijk iets in te zeggen heeft. De PvdA wil namelijk op hun wijze een steentje bij dragen aan de Provinciale Statenverkiezing van 2 maart 2011 door de onbekende kostenpost van koekjes en bitterballen die de gemeenteraad blijkbaar in overmaat voorgezet krijgt, te ruilen met broodjes voor stembureauleden tot in eeuwigheid.` klik hier om de column te lezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren