Vrijwilligershuis Nieuwegein start Corona Hulpdienst

Het Coronavirus raakt ons allemaal en niemand kan het negeren. Dat betekent tegelijkertijd dat we er met zijn allen, van alles aan doen om het zo draaglijk mogelijk te maken. En dan vooral voor de mensen die het extra moeilijk hebben in deze tijd. Om die reden ondersteund het Vrijwilligershuis in Nieuwegein een belteam. Wil jij helpen? Laat het dan weten via info@vrijwilligershuis-nieuwegein.nl.

Een warme maaltijd
Voor een kleine groep mensen zal het niet eenvoudig zijn om iedere dag een warme maaltijd voor zichzelf te bereiden. Denk aan ouderen of alleenstaanden met een (psychische) ziekte. Gelukkig zijn daar ook oplossingen voor. Veel organisaties en particulieren bieden maaltijden aan. ‘Wij hebben de bij ons bekende initiatieven in een overzicht gezet’ aldus het Vrijwilligershuis.

Kleurwedstrijd voor de kleinsten onder ons
Speciaal voor de kinderen van Nieuwegein is er een kleurwedstrijd in het leven geroepen. Meedoen kan tot en met maandag 13 april (Tweede Paasdag)! Klik hier voor de kleurplaat en print hem uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren