Vrijwilligers Max Mobiel gezocht

De meest vernieuwende dienst die vanaf september wordt aangeboden in Nieuwegein, is de Max Mobiel. De Max Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B kan brengen.

Voor wie is de Max Mobiel
Wil je op bezoek bij familie? Heb je een tandartsafspraak? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Wil je even winkelen op Cityplaza? Of moet je hond naar de dierenarts? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1,-! Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor je overal voor de deur afgezet kan worden. Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin! Let op: De Max Mobiel rijdt pas vanaf september en is nog niet te boeken.

Wordt vrijwilliger!
Wil je ook chauffeur worden? Ben jij sociaal aangelegd, lijkt het je wat om in het leuke en gekleurde wagentje rond te rijden? Heb je minstens een halve dag per week de tijd en minimaal een brommerrijbewijs? Dan zoekt de organisatie jou!

Er wordt gezorgd voor een rijtraining met bijbehorend certificaat en omdat soms kwetsbare cliënten zullen meerijden zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van kracht zijn. Aanmelden als vrijwilliger kan via het telefoonnummer: 06 20 11 10 22, of stuur een e-mailtje naar: maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.

Wil je liever planner worden?
Ben je secuur, en ben je een aantal uren per week beschikbaar? Wortdt dan planner. De ritjes worden door het telefonisch aanspreekpunt minimaal 24 uur van tevoren in de Google agenda genoteerd. Hierdoor weten de chauffeurs precies hoelaat ze waar worden verwacht. Jij bewaakt deze planning en zorgt dat de chauffeur geïnformeerd is over eventuele bijzonderheden. Ook hiervoor kun je je aanmelden als vrijwilliger via het telefoonnummer: 06 20 11 10 22, of stuur een e-mailtje naar: maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.

One thought on “Vrijwilligers Max Mobiel gezocht

  1. Ton burer

    Prima idee de Max mobiel,lijkt mij leuk om als vrijwilliger mee te rijden.Heb ook een mail gestuurd

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk