‘Wie is daar singer/songwriter in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Melanie Reindertsen.

Arend Bloemink: ‘Soms zit het mee, soms zit het een beetje tegen. Na een tweemaal verzette afspraak tref ik Melanie Reindertsen, want zij is het Portret van deze Week, in de hal van het Oosterlicht College. Bij de Beer, zoals afgesproken. Ik ben iets eerder dan afgesproken. Kan ik even kijken waar we, in die redelijk donkere hal, foto’s gaan maken. Als mijn oog valt op een met actuele theaterposters behangen wand weet ik het. Is er een betere plek om singer/songwriter Melanie Reindertsen te fotograferen dan deze?’

Klik op het cameraatje hieronder en lees waarom de IJsselsteinse Melanie, die op het Oosterlicht in Nieuwegein zit, het Portret van de Week is, wanneer zij antwoordt op de vijf (altijd dezelfde) vragen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk