Vrije uitgifte bij de Kledingbank4Nieuwegein

De Kledingbank4Nieuwegein heeft weer haar halfjaarlijkse vrije uitgifte. Deze wordt gehouden op zaterdag 13 juli aanstaande van 10.00 uur tot 14.00 uur in het pand op de Vredebestlaan 23 in Jutphaas. Speciaal om de minima in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Lopik en Benschop toch te helpen, organiseert de Kledingbank deze vrije uitgifte.

Deze vrije uitgifte is bedoeld voor mensen die net niet in aanmerking komen voor een Stadspas of geen doorverwijzing kunnen krijgen om regulier gebruik te maken van de Kledingbank4Nieuwegein.

Zoals ook al in diverse media te lezen is, is er een steeds grotere groep mensen die wel een baan of eigen bedrijf hebben maar toch onder het sociaal minimum leven. En dit is dan ook de doelgroep die de Kledingbank4Nieuwegein graag wil helpen door middel van een vrije uitgifte.

Het pand van de kledingbank aan de Vredebestlaan in Jupthaas

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren