Maak kans op een echte Nieuwegeinse politie-fotoshoot

De vakantie is begonnen! Helaas zal het dit jaar een andere vakantie zijn dan anders en daarom heeft de politie in Nieuwegein weer een leuke winactie opgezet voor de kinderen tot en met 12 jaar die in Nieuwegein wonen. Win jij de enige echte Nieuwegeinse politie fotoshoot met één vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje?

Teken, kleur, verf of knutsel dan de mooiste politieauto. Je bent helemaal vrij om iets moois te maken, maar … …… het mag maximaal een A4 formaat zijn. Zet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer ergens op de politieauto.

Als je klaar bent, mag je de geknutselde politieauto op het politiebureau aan de Schakelstede in Nieuwegein inleveren. Dit kan tot uiterlijk 30 augustus 2020. De winnaar zal begin september bekend gemaakt worden en krijgt een prachtige fotoshoot met één vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren