Katern

Voorarrest ruitensloper met 30 dagen verlengd

Het voorarrest van de man die wordt verdacht van het toetakelen van meerdere auto’s en het mishandelen van een agent in de wijk Galecop, is met 30 dagen verlengd. Dat heeft het Openbaar Ministerie vandaag laten weten.

De 46-jarige Nieuwegeiner was vrijdag 1 februari j.l. betrokken bij een verkeersruzie op de Sperwerlaan. Hij zou met een stok een autoruit kapot geslagen hebben en zijn weggereden. Kort na het incident kwam een melding dat dezelfde man op het Van Herwijnenplantsoen meerdere auto’s aan het vernielen was.

Agenten zagen de man kort daarop lopen op de Adriaen van Ostadehage in de wijk Galecop. Met een breekijzer sloeg hij een autoruit kapot van een onopvallende politieauto waar een agent in zat.

De man luisterde niet naar aanwijzingen en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij sloeg een politieman met het breekijzer voordat hij uiteindelijk kon worden overmeesterd.

In totaal werden zeker tien aangiftes gedaan door mensen van wie de autoruit of de ruit van de woning vernield was. Ook deden vijf agenten aangifte van onder andere poging doodslag en bedreiging.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!